Landet

Nu ska jag åka med bästis Linn till landstället, och jag kan inte skriva ngt nu, för vi börjar få lite bråttom. Men jag kommer inte heller kunna skriva något under helgen heller, no dator tror jag .. hare bra !
/erica

Hejsan

Idag gick jag från skolan, för jag skulle ta en spruta mot något. Det sved jättemyket. Jag brukar i vanliga fall inte tycka att en spruta mer eller mindre inte är så farligt, men den här gorde vekligen jätteont.
Efter det åt jag och mamma lte lunch/mellis på taco baren. Fast inte så mycket. Vi delade på en Enchilada Grande (stavning?). Sen var det tänkt att vi skulle äta lite gratis Ben and Jerry glass. Men dom hade inte börjat gett ut då. Så vi köpte vanlig gb kulglass istället. Jag tog Melon och Polka. Jättegott!

Simningen gick bra. Det var dock ganska jobbigt, ller väldigt jobbigt. Fast jag tog det lite lungt för jag mådde inte så bra. Efter simningen mötte jag mamma och pappa i ringen.
Vi köppte två par shorts på H&M . Ett par vita, korta som jag har en bild på, den kommer längre ner. Och ett par jeans shorts som går ner till knäna. Dom hittade ja tyvär ingen bild på.

Nu har jag jätteont i magen. Vi åt i ingen, men jag väntade alldeles för länge på att äta så min mage sa verkligen ifrån, jag kan knappt prata eller stå upp för att det gör så ont. Och nu när jag började skriva om det har det börjat göra ännu mer ont, så jag tar och skriver pm ngt annat ;)

Imorgon ska vi till en Synagoga. Judarnas kyrka. Så dom som bor i stan, i min klass, får sovmorgon. Vi ska vara på slussen 08.30. Så jag får ca 50 minuter sovmorgon.

Men jag hade ändå tänkt gå och lägga mig ganska så tidigt.
Linn följer med mig till Kyna (landställe) över Valborg, vi ska ha det bäst !

shortsen jag köppte


29/4

Jag ska gå till skolan aldelles strax, jag ska bara skriva lite.

Idag får jag gå tidigare, för jag ska ta nån spruta i ringen. Jag har ingen aning om vad det är fö någon, men något bra gör den nog.
Det ska tydligen delas ut Ben and Jerry glass idag på Medborgarplatsen, jag ska helt klart gå dit.

Fått brev !

Nu har jag ätit , simtränat och haft kör.
Simträningen gick inte lika bra som igår, jag var trött redan innan . Men pappsen tog tider ändå. På kören har vi kommit fram till att jag har skolavslutning samma dag som vi har ngn musikal liknande sak. Jag vill faktiskt vara med på den så ... vi får se hur det blir med det.
Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag gjorde klart nyckeringen som jag sa tidigare. Vi hade ingen musik så vi fick sluta typ 40-60 minuter tidigare. Det var väldigt skönt. Så jag satte mig framför tvn och åt mellis, :)

Idag fick jag ett brev från bästa vännen Claire som bor i USA, jag träffade henne på språkläger i sommras, som jag ska gå på iår igen. Hon skickade med lite bilder, för hon har haft jättejätte långt hår förut, och tandställning. Men nu har hon klippt bort 20inches (jag vet inte riktigt hur långt det är, men det är mycket) av hennes hår och tagit bort tandställningen. Hon var verkligen jätte söt. Håret hade hon gett till ngn peruktillverkare som gjorde peruker till kvinnor med canser, som har tppat allt sitt hår. Den personen som får Claires hår lär bli lycklig :)
Så nu hade jag tänkt sätta mig och skriva ett brev tillbaka till henne. Och där lär meningen : jag har fått tandställning, precis som du hade. ingå.

Nu längtar ja tills imorrn, när jag får träffa bästisarna Linn, Lovisa och Olivia (om inte olivia rider) och några fler :)
Dagens outfit idag var
cheep monday jeans, mörkblå.
Den klarblåa tröjan jag köpte i helgen
och Neptun tjocktröja.

28/4

Nu har jag kommit hem ifrån skolan, jag har blivit klar med min nyckelring på slöjden nu. Den blev sådär.
Jag ska träffa Amanda snart, så ska vi gå till kören tsm. Men nu ska jag titta på One Tree Hill, jag missade det igår så vi spelade in reprisen idag, som precis har slutat.
image43
Bilden är väldigt dålig och nyckelringen ser absolut inte ut som på bilden, väldigt dålig kamera bara

Simmat och städat

Nu har jag varit nere med pappa på badet och tagit lite tider, mest på 100 fjäril , 100 rfisim och 50 frisim. Det var skönt att köra ut mej helt och att inte ha andra på samma bana när man ska ta tider.
Så har jag städat undan lite på mitt rum. Våran städerska kommer imorgon så jag måste få undan allt som ligger på golvet, byrån och skrivbordet.

Imorgon ska jag :

  • skola 08-14.40
  • träffa Amanda innan kören , ca 16
  • Kör 16.30
  • Kankse simträna med pappa. ca 18.00
Eftersom jag inte ska simträna imorrn så gör jag som idag, att jag tränar lite själv, och min käre far kanske tar tider ;).

Wooho, jag och Linn har nu bestämmt att hon ska följa med mej till mitt landställe under valborg. Det kommer bli bäst med älskade bästavän <3

Nu ska jag ta och nörda mig framför daan lite, (som vanligt.) sen ska jag äta.
So Long Fuckers

17.10

Nu har jag gjort läxa, både om judendommen och SO, jag har skrivit om Argentina och Brasilien.
Om ett tag kommer nog pappa hem och då ska vi gå till badet, som jag skrev i tidigare inlägg.
När man talar om trollen- pappa ringde precis och sa att han är så söder nu, så jag ska ta och packa min väska och gå ner och ställa mig utanför porten :)

27/4

Idag har jag varit i Nacka på typ Stockholm Modecenter. Jag köpte två tröjor en klarblå och en grön,
 det var så härliga färger på dom.
image42
(ursäkte den dåliga bilden. det blev inte riktigt rätt färg med mobilkameran.)


Nu ska jag vara hemma ett tag och göra lite läxa. Jag ska läsa religion ocg SO. Medans pappa åker och spelar golf. Sen ska vi kanske gå ner till Eriksdalsbadet och ta lite tider på 100ar. Men vi får se om det blir av, det beror på när han kommer hem ifrån Nykvarn/Vidbynäs (där han spelar golf).

Här vare dålig uppdatering !

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Eller jo, men det jag skrev igår och i förrgår raderades när jag skulle publicera så jag orkade inte skriva om allting. Hoppas att det inte raderas idag.
Igår började vi 10.00 och slutade 12.30. Vi hade en föreställning för klasser ifrån våran skola. Det var verkligen inte roligt. Sen gick jag Tove , Elina h och Elina k och Klara till Naked Juice Bar igen och jag köpte en smoothie :) I loveee. Sen träffade jag Jossan, och hon kastade ett elektriskt ljus på mej och jag har  fortfarande en punkt på huvet som absolut inte går att trycka på, det gör ont. Jossan har också fått en liten bula (a) Sen gick vi till simningen ganska tidigt innan den började. Jag Olivia , Jossan och Linn var på äventyrsbadet ett tag, höhö.
Emmy sov över hos mej tills idag.

Simtävling i Upplands Väsby, världens grundaste simbassäng. Man nådde botten på det djupaste stället. 200 frisim persade jag på men jag är inte nöjd. Jag knde ha tagit i så mycket mer än vad jag gjorde. 400 frisim gick däremot ganska bra. Jag persade med 12 sek sen förra helgen. Men tiden jag var anmäld på var nästan en minut sämre än vad jag fick nu :)

Så nu ä jag med Jossan. Vi har varit i Götgatsbacken ett tag. Jag köpte en tröja på BikBok. En vit. Den var jättefin tycker jag. 199 kr. Jag försökte hitta en bild på den men jag tror inte att den finns på internet längre.

Om ett tag ska jag träffa min gudmor Anna. Vi ska gå ut och äta nån stans<3

24/4

oooh, nu har jag jättebråttom. Jag börjar 09.00 idag :) repetioner hela dagen, vi ska ha första föreställningen ikväll. så det blir ingen simning idag. jag ska gå om fem minuter ochj jag är verkligen nte klar.....
puss

erica hedström

Om ni som läser inte vet vem jag är så får ni lite fakta om mej:

Lovar du att vara ärlig? ja
Du heter: Erica
Smeknamn: ica
Låt just nu: Torn on the platform
Om du röker: nej verkligen inte (?)
Beroende av: Hubba Bubba
Vem behöver du mest just nu: Elina och Tove
Vad tror folk om dig: Att jag alltid är lycklig
Stämmer det: nej.

Vad får du oftast dina komplimanger från: fina kläder
Vad säger du för att imponera på någon: hej vad heter du , nej men det är väl olika ^^
Hur imponerar man på dig: är sig jsälv

Brukar du skratta för dig själv: höhö tyvär ja
Vad står det i ditt senaste inkomna SMS: vad är din portkod :)
Vilken är din favoritmålning: Har ingen
Vart bor du: Skanstull
Trivs du där: OFC.
Vad har du för mobil operatör: comviq
Är du allergisk mot något: laktosintollerant -.-
Har du haft sex idag: nejnje, verklige inte
Nästa mål i ditt liv: sim collage i USA
Hur svarar du i mobil: hallo/heeeeej
Vem ringde du senast idag: Mamma :)
Vad sa den du prata senast med i telefon: frågade om jag ville köpa en ny tävlings baddräkt :)
Antal sömntimmar inatt: 7 h
Sov du ensam: ja
Tycker du om din pappa: alltid<3

Brukar du komma i tid: nästan alltid, tror jag
När mår du bra: i närheten av vänner
När blev du fotad senast: när jag var med linn :)
Vanligaste färger på dina kläder: svart och vit
Vad tycker du om fötter: NEJ
Är du smart: IQ 0
Är du aktiv i skolan: tyvär nej
Vem/Vilka saknar du just nu: många

Favorit dryck på morgonen: ohboy
När brukar du gå och lägga dig: beror på vilken dag..
Är du blyg: sådär, ibland
Sysslar du med någon sport: SIMNING
Vill du hellre ha mail än brev: Älskar att läsa brev, hatar att skriva
Tror du på kärleken i första ögonkastet: nja
Har du spytt offentligt: tror inte det :S

Använder du stjärnor eller kajal: nej
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: mamma och pappa såklart !:)
Är du nöjd med ditt liv: Ganska,
Om inte, vad vill du ändra på: önskar  att jag vågade ta för mig me
Är du bortskämd: höhö, tyvär ja

Tandställning

Nu har jag fått tandställning. Och jag tanker inte lägga ut nån bild eller något. Ni får träffa mig påriktigt så kan ni se. Fast det ser faktiskt inte så hemskt ut som jag trodde det skulle göra.
Idag har vi varit i Dieselverkstaden igen. Vi har tränat lite på poser som vi ska gör abakom en ganske stor duk med en lampa bakom. Det ser faktiskt ganska häftigt ut. När man ser det framifrån ser det ut som skuggor där man kan bestämma hur stor eller liten man vill vara beroende på hur nära lampan man står. så kan man göra så att man får flera armar. Om en eller flera personer står bakor varandra och rör på armarna eller bara har dom tåt ser det ut som ngn med flera armar. Det är lite coolt.

Snart kommer linn hit. Vi kanske ska gå till badet lite tidigare och vara där ett tag innan simningen. Jag ska vara med henne efter simningen också tror jag. Så jag kanske inte hinner skriva så mycket ikväll.
So Long, pusssss

23/4

repetion idag igen,
går hem kl 12.30 för tandställningen ska sättas in idag :/

kväll

Nu kom jag precis hem ifrån stan. Jag mamma och pappa har ätit på Thank God It's Friday. Mums, jag år chicken fingers som jag alltid brukar göra hihi. Innan vi åt var jag och pappa på NK och tittade lite på skor. Jag köpte ett par Fred Preey skor, röda och jättefina. Och så köpte jag en röd-grå rutig tröja. Skorna hade jag sett på Ylva, och jag blev galet kär i dom.

Imorgon ska jag få tandställning :S jag är jättenervös. Tänk om min mun blir gigantisk och fet. Men jag komme riallafall bara ha den i ett och ett halft år så det är inte så jättelänge.

Idag hade vi repetion i Nacka Aula, vi sjöng bara och ingen "teater" eller vad man ska kalla det.

22/4

Jag ska gå till tunnelbanan om tio minuter så jag tänker inte skriva så mycket. Inte mer än vanligt iallafall :)
Idag tror jag inte att vi har så mycket rep, asåfall någon gång mitt på dan. I nacka aula kanske, eller i dieselverkstaden, jag vet inte .
Nu ska jag snart gå så jag kan inte skriva mer nu, tiden går väldigt snabbt när men har roligt, vilket jag inte har just nu menmen ^

läxa/dator/film

Hej

Nu, efter simningen var jag och pappa och åt i ringen. Sushi för migoch pizza för pappsen. Vi köpte också ett par skor på Din Sko . Så nu hade jag tänkt göra lite läxa ett tag. Sen kommer jag nog gå och lägga mig ganska tidigt så kan jag lägga mi och titta på film.

Idag var vi i Dieselverkstaden på morgonen och repeterade lite till musikalen. Det var tråkigt. Sen gick vi tillbaka till skolan. Jag gick med Tove och Elina såklart :) Vädret har varit så himla fiint ! både idag och igår. Men det var faktiskt lite väl varmt för mi. Jag hade en dunväst med mig (?) som jag ofc tog av mig. Sen hade vi engelska ett tag. Snark, mmåndagar har vi Tuula och det går ju bra. Till lunch fick vi jätteäckliga pannkakor. Dom brukar faktiskt vara helt okej, men idag var dom snusk. På rasten var jag, tove och elina lite väldigt flummiga. Så vi åkte slänggunga. Haha, det var läskigt och självklart ramlade jag när jag skulle gra fart så nu har jag jätteont i svanskotan. På slöjden färgade jag mitt metall, nästa gång ska jag bara få metallen på plats på en träbit. Det blir nog bra, hoppas jag.

Simningen var inte joobbig, ganska tråkig faktiskt. Men jag har iallafall bara tävling på lördagen så då kanske jag ska sova hos jossan efter den så ska vi gå på grönan på söndag :)
Nu ska jag göra lite matte,
so long, pusshej

21/4 repetion

Idag ska vi ha repetion till våran musikal i dieselverkstaden. Det kommer väl bli... inte roligt. Musikalen kommer nog inte heller bli den bästa. Jag är verkligen jätte trött. Somnade inte rpecis tidigt igårkväll. Kunde nästan inte andas pga förkylning...Jag måste nog ta och göra mig iordning nu. Ska gå om tio minuter och mina skolsaker ligger utspridda över hela golvet.
So long, bye<3

dag med jossan

Idag efter simningen var jag med Jossan<3 Förstvar vi hemma hos henne lite, hehe dator (a) sen gick vi till Götgatsbacken och tittade lite i affärer. Så gick vi till ett café och fikade lite. Det var ju så fint väder så det var lite mysigt :) Sen gick vi vidare runt på söder. Men efter ett tag blev det väldigt varmt, mycket kläder som vi hade. Så vi gick först hem till henne. Hon bytte om så gick vi hem till mig och jag bytte om. Haha då såg vi nästan lika dana ut. Båda hade avarta tights och en vit (med olika tryck) over size tröja. Och en adidas tröja. Efter ett tag gick vi hem till henne igen, och tittade på Top Model och åt midag. Sen var det dags för mig att gå hem. Så nu sitter jag här, och väntar på att jag ska orka säda. Och anske göra lite läxa.

20/4 simning

Nu har jag simmat klart för helgen. Det har gått ganska bra. Idag simmade jag 200medley, inte så värst nöjd. Jag persade men jag kunde ha gjort bättre. 400 frisim gick ganska bra. Jag har inte simmat de på mycket mer än ett år :S så jag var lite ovan, tiden var dålig men jag är ändå nöjd.
Om ett litet tag ska jag äta och sen ska jag åka till grönan och köpa guldkort. Efter det ska jag nog hem till jossan:) v i kanske går till ringen eller nåt. Vi får se.

Jag vet att jag inte har bloggat så mycket nu på senaste tiden. Men jag har inte haft tid. Simningen börjar ta över mitt liv. Här är lte bilder ifrån innan minimax i fredags men Rebecca och Linn:
 

19/4

Joora, jag är gansk anörjd med dagens lopp. Jag simmade 100 bröst och 100 frisim. På frisimmet slog jag mitt person rekord med två sekunder, :)
Jag kommer nog skriva mer ikväll. Jag hinner inte nu för jag ska till Nacka och simma nästa pass. men lite senare idag kan ni se hur det har gått.<3

Hejhej

Nu kam jag precs hem från skolan. Vi hade gympa, vi körde bip-test. Jag kommer inte ihåg hur långt jag klarade, men det var inte så långt. För jag hade så himla ont ihalsen å fick jag svårt att andas. Men det var ganska synd för jag tycker att bip-test är kul.
Vi har haft spanska också. Jag och Jossan har gjort klart repetionkapitlet nu!:)
Idagä r det minimax tävling, jag ska dock inte simma. Det är för mindre barn. Jag och Linn ska dela ut medaljer, kanske någon mer. Så jag kanske inte skriver något på hela kvällen.
På lördag är det simtävling i Nacka simhall. Insimmet börjar kl08.00 och själva tävlingen 09.00

18/4

Hej

Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär. Jag har vaknat jättemånga gånger inatt pga min förkylning. Har knappt kunnat andas. Egentligen vill jag stanna hemma idag eftersom jag har tävling i helgen och jag vill bli frisk tills dess. Men som jag sa i tidigare inlägg så ligger jag lite efter i SO. Och jag måste bli klar med det tills sommaren. Sen så har vi ju matten, som jag inte fattar så mycket av just nu så det vill jag också jobba med. Jag känner mig verkligen dålig, men jag brukar inte vara såhär, bara så alla vet ^^
Nu ska jag packa min väska. Vi har gympa och spanska idag. så slutar vi 14.00 tror jag.
pusshej

Läxa

Jag har nu varit på Indienbasaren. I 20 minuter. Träninge var jättejobbig och jag mår verkligen inte bra. Så jag var bara där den tiden som jag skulle stå i loppisen. Så nu hade jag tänkt göra lite SO, som vanligt. Eftersom jag ligger lite efter, jag skäms. Jag skulle ha skrivt mer om jag inte skulle göra den dumma so:n. så jag får ta och stänga ner det här nu.
PUSS

17/4

Wohoo, vi slutade tidigare idag. 13.30. Cecilia var sjuk så vi hade ingen musik.
Jag tror att jag börjar bli sjuk igen, förkyld och ont i halsen. Jag borde börja tårka håret efter simningen, det bli så kallt med blött hår i nacken, det är nog därför jag mår såhär.
Nu hade jag tänkt att jag skulle titta lite på tv i 20 minuter, sen ska jag kanske göra lite läxa och gå till badet kl 15.00.
Efter simingen ska jag till skolan igen, vi har Indien basar och jag ska stå i loppisen (tror jag) kl.19.20.
Årkar inte skriva så mycket mer nu, skriver kanske lite ikväll, beroende på när jag komme hem. Annars skriver jag imorgon :)

suck

JAG ÄR HUNGRIG ! - jag har inte ätit någon mellis, varke innan eller efter träningen så jag vill verkligen ha mat nu, men det kommer nog ta ganska långt tills jag får mat. För mamm aär och handlar, och hon ska göra nån mat som tar typ 100 år att göra. Så jag får ta och glufsa i mig ett äpple istället.

Skaln var inte som jag trodde det skulle vara, ingen SO och Nigel kom inte på musiken:)
Vi hade matteprov idag, det var jättelätt. Hoppas att det var lätt och jag fick rätt på alla, och inte att det var lätt och jag har gjort alla fel. På musiken sjöng vi inte så mycket. Vi gick igenom lite om musiklaen, det kommer ju knappt li en musikal, mer en konsert med några dikter som folk har skrivit. sexorna förra året hade en mycket roligere, dom fick har massor av roliga kläder och framförallt, olika kläder. Vi kommer alla få ha svarta byxor eller strumpbyxor och en enfärgad färglad tröja. Under hela föreställningen. Hoppas att det blir lite teater i det hela.

Simningen var väl sådär. Vi skulle snurra på ett lotto liknande hjul med siffror på oh simma så många antal 50or som det hjulet visade, det var ganska kl i början, men efter ett ttag blev det tråkigt.
Niko och Niklas har börjat tagit med massa konstiga grejer till badet (som inte tål vatten?). Idag hade dom en hoppmatta som bestod av två stycken stänger. Man skulle hoppa så mätte den hur högt man hoppade. Jag hoppade mellan 27 och 28 cm. Jag är inte den bästa på att hoppa precis.

Nu ska jag göra lite läxa så att jag inte behöver göra allt i helgen, för då har jag simtävling:) I Nacka-.- sämsta simmhallen att tävla i, tycker jag.

16/4

GodmorgonGodmorgon:)
Oh, kickboxningen igår gjorde så att jag har fått träningsvärk i ryggen och i skuldebladen. Dessutom har jag lite träningsvärk nästan i armhålorna(?)eller ja, lite framför.
Idag tror jag inte att det händer något speciellt i skolan. Vi har nog ett långt SO pass, hoppas jag. Det är skönt med långa pass när man ska skriva för då kommer man igång bättre.
Igårkväll gjorde jag klart kladden till Nya Zeeland, äntligen. Nästa land blir Chile. Jag ska försöka sätta fart med det på engång imorgon, så kanske jag hinner göra två länder den här veckan. Förut har jag tyckt tt det har tagit så lång tid att göra länderna. Men det är ju bara för att jag har gjort massa andra saker så att jag inte har kommit igång. Men om jag konsentrerar mig på det jag gör så går det ganska snabbt.

Vi har nog musik idag med Nigel okså. Haha, vi kommer förmodligen få göra massor med teaterövningar, eller något liknande. (Också kommer han nog få damp på måns och isak, som vanligt)
So long, pusshej

I'm home

Puh, såhär trött har jag inte varit på länge.
Friluftsdag i skolan idag. Kickboxning.  Jätteroligt var det faktiskt. Jag trodde inte att det skulle vara så roligt, och jobbigt som det var. Vi fick boxas och sparkas, ofc. sen fick vi köra lite jijutsi (stavning?) där vi skulle brottas eller något liknande. Det var väldigt väldigt svårt.
Mne vi fick iallafall sovmorgon till 10.00 fast vi skulle egentligen kunna haft till 10.30.
Efter en stenhård dag var jag verkligen nästan död, och då skulle jag ju självklart på simträning-..-
Ibland är det jobbigt att  simma så ofta. Men det var inte så jättejobbigt. Förutom ?x50 fjäril max.

Så nu är jag jätte trött, men jag måste verkligen göra SO nu, jag sa att jag skulle göra det igår. Men jag har inte tid och jag somnade på engång när jag la mig i sängen. Så jag ska ta och göra ett ryck och försöka bli klar med hela SO projektet till sommar.
So long, Pusshej

snark

Nu har jag kommit hem från Amanda.  Jag skulle ha varit med Ylva men det blev ite av :(<3
men iallafall, vi tittade lite på One Tree Hill, säson 1 :) Jag är beroende. Så fick jag låna två dvder av mitt andra beroende center, O.C, haha. Jag hade tänkt titta på dom efter åt att jag har skrivit lite om Nya Zeeland.
Jag har friluftsdag imorgon, kickboxning för mig Elina och Tove + några andra. Kickboxning har jag aldrig testat, vet knappt vad det är :) Sovmorgon dessutom. Vi ska vara på skolgården klockan 10.00 så slutar vi vid 14.00 . Matsäck, vaniljpannkakor, mihi, min favorit.
Efter det blir det simträning, längtar tills dess. Jag har velat simma sen jag och Jossan var på äventyrsbad i söndags, igår ^^
På fredag ska jag dela ut medaljer till små barn som simmar MiniMax. Det simmade jag när jag var liten, jag var absolut stoltast när jag hade simmat klart och fick en medalj, även fast alla fick en.
Men det är iallafall i Farsta. Sen är det vårsimiaden på lö-sö. Egentligen skulle jag ha konsert med kören (b) men den missar jag då.

Nu ska jag ta och göra lite SO.
PUSS

Mellis

Kom precis hem ifrån skolan. Idg har varit världens stökigaste dag. Engelskan har varit pratig, som vanligt och ingen har fått så mycket gjort. På musiken kom sNigel, han är typ en regisör (stavning?) till våran musikla som vi ska ha nästa torsdag. Och typ ingen vet vad den handlar om , inte jag iallafall. Vi skulle låttsas att vi skulle ha en spring tävling i slowmotion , det var faktiskt ganska kul.
så hade vi slöjd. Jag har äntligen sågat ur mina metall bokstäver, nu ska jag slipa dom såga ut en likadan träbit och färga metallen med emalj, eller nåt.
Sista lektionen hade vi engelska sketcher. Jag fattade ingenting av våran, men när man är med anna och rebecka (+några till) är det ganska svårt att fatta (A)<3

Kören börjar kl. 16.30 och Amanda kommer nog hit ungefär vid 16.00.
see you later alligator !

14/4

Erica has been vaken in 45 minuter. Fast jag vaknade faktiskt klockan halv sex. Men jag ville inte riktigt gå upp så tidigt, så jag väntade i en halvtimme så gick jag upp och duschade.
Idag har vi Tuula, snark. Förmodligen bara engelska. Och slöjd. Jag håller på att göra det enklaste som finns, men som börjar bli svårt. En nyckelring, men mina initialer EÅH. Den kommer bli asfin :)
Efter skolan är det kör, kanske är med amanda eller ylva efter. kanske båda ?

Dagens outfit:
Blå SWEDEN tröja - Puma
I <3 NY T-shirt - New York Store
Ljusblå jeans - Miss Sixteen

(Ful bild)

13/4

Nu har jag precis kommit hem från landstället Kyna. Jag har inte hunnit skriva något sen fredag tror jag det var. Fö jag sov över hos Olivia, hon har världens största och finaste hus. I Nacka. Ganska nära min skola. Men vi hade det jättekul. Hon har världens sötaste hund, Nelsson :) och 2 katter, Zorro och Batman.

Efter simträningen i lörsags med a, b, c och elit , som var jätterolig åkte jag till Kyna. Jossan följade med dit.
Efter en tre timmars lång bilresa försökte vi sätta på oss lösnaglar ( på skoj ) men dom ramlade av nästan på en gång, dåliga och billiga.
Idag var vi på äventyrsbadet Aqua Nova, det var jätteroligt. Fast det var en kille som ramlade i en vatten rutchbana och slog i huvudet, så han blev medvetslös och fick åka med mbulans in till Falu Lasarett.

Nu ska jag göra matteläxan, som jag  fattar inget av. Sen kl 18.05 ska jag titta på Oe Tree Hill. Det börjar om fem minuter så jag måste snabba mig lite med läxan nu.
Pusshej


11 april

Idag har vi varit på bio med skolan. En film från Filmfestivalen eller något, den hette Game boy. Den var jätte dålig, den utspelades i något land där dom pratade spanska. En rik kille rymde hemifrån för att han hade lånat  ut sitt game boy till en kille som kom från slummen. Så tog någon game boyet och hans den rikas mamma blev galen. Så hände det lite saker, så tråkigt !
Men vi slutade tidigare :) Istället för kl 14.00 slutade vi 13.30 på slussen. skönt.

Träningen börjar om ungefär en timme nu så jag kan ta det lite lungt ^^
Ska sova hos Olivia idag.  Så är det träning kl 7.30 på Eriksdalsbadet imorgon. Både med grupp-C,B,A och Elit. Så ska alla äta lunch på Lilla Italienaren. Det kommer nog bli kul :)

Sen sa jag åka till landstället, Kyna. Och träffa Hanna .
Men jag kommer kanske inte skriva på hela helgen,
Pusshej

Ny design

Madde har gjort min nya header nu, fin tycker jag :)

10/4 studiedag

Hejsan, idag har vi haft  studiedag. Jag hann inte skriva igår för jag sov hos Tove med Elina. Haha, vi var jättetrötta så vi somnade faktikst ganska tidigt, tror jag. Vi tittade på Forrest Gump (tror filmen hette så ). Nu idag har vi hoppat studsmatta, mycket.  Så åt vi pizza, på Hasses, har aldrig ätit dära förut men det var ganska gott :) Det är faktikst  istortsätt det ända vi har gjort, men det var jättekul.

Simträningen idag var hård, men rolig. Massor med 100:ar max, jag drack alldeles för mycket så jag började må illa jättemkt. Men det var iallafall kl :)
Träning i helgen som jag tror att jag ska gå på, isåfall så ska jag sova hos olivia tror jag, vi ska bestämma det idag.
Men nu ska jag äta, ingen aning om vad det blir med vi får se.
Pusshej

mornmorn

Jag sitter och lyssnar lite på musik från youtube.com jag la ut en video för några dagar sen på en kille som sjöng en av mina favorit låtar, nu ha jag hittat en till av favvo låtarna som han sjunger. So Sick - Ne-Yo, så bra !
Så har jag lyssnat på en 4 åring som också sjunger hur bra som helst, och dansar haha jättesöt.
kolla på videon, den är bäst i mitten :)

Ont i huvet

Jag har precis kommit hem ifrån tandläkaren. Jag skulle bara ha tagit bilder och så (jag ska få tandställnig om två veckor) , men jag fick dra ut en tand också. Jag hade tydligen kvar en mjölktand som jag skulle ha tappat när jag var nio år. Intresseklubben antecknar va? Jag har iallafall jätteont i huvudet så jag får skippa träningen idag också. Men imorgon måste jag simma.

Idag har varit...Tråkig. Först hade vi Spanska. Vi tittade på Aristogatos (Aristocats, stavning ? ) Den är mycket bättre på svenska (aa) Sen hade vi rast, iskallt ute. Usch, det var ju faktiskt varmt ett tag men nu har det ju börjat regna och bli kallt igen. Sen hade vi matte. Jag gjorde två sidor i  matteboken *stolt* Så hade jag och Tove.. Väldigt kul. Går inte riktigt att förklara man måste ha matteboken, och så måste man vara väldigt trött och flummig för att förstå. Sen hade vi SO, jag skulle ha renskivit Australien tills idag,men jag har bara hunnit skriva halva . Så jag fick göra klart det idag. Jag och Anna satt i B:s klasrum, deras dator är sämst. Sen hade vi lunch, pasta och oannbitt eller nåt, sen jack jag em pga tandläkare. Jag ska nog gå och lägga mig ett tag snart. Jag kan knappt titta, mitt huvud kommer sprängas snart.

8/4

GODMORGON !
Idag har jag vaknat samma tid som jag alltid brukar göra, men ändå är jag nästan klar. Jag har bara varit uppe i 20 minuter, och jag har redan ätit och klätt på mig, det är coolt ! (aa) Men eftersom jag har mycket tid kan jag passa på att renskriva Australien lite, jag gjorde aldrig det igår. Jag , mamma och pappa åkte iväg ett tag, men vi kom inte hem förrän kl21.30 och jag hade inte ätit någoot "/ Men jag ska ta och sätta fart med Australien nu så kanske den blir klar tills jag ska gå. Tandläkare 13.20 idag. För typ 8888888 ggn i år bara.

Tittat klart på tv

Erica har tittat på både One Tree Hill och Gillmore Girls, inget v dom var faktiskt inte så bra.
Simningen struntade jag i, blir hälldre frisk tills imorgon. Ska föressten till tandläkaren imorrn oxå.. Jobbigt.

Hemma

Jag gick hem ifrån skolan idag kolckan kvart över elva, kanske. Mår inge bra. Jätteförkyld och har ont i halsen. Fast det har faktiskt blivit bättre sn jag kom hem. Jag har inte riktigt sovit, men nästan. Dagens lunch var kanske inte den bästa. Donken "/ Orkade inte göra något.
Jag vet inte riktigt om jag ska gå på simningen, ska höra med pappsen snart. Men jag vill gärna göra det. Skulle lix va bra om jag kom ikapp helt.
Jag ska nog ta och göra lite läxa. Jag ska renskriva Australien. Äntligen klar med kladden. Men innan det ska jag nog ta och titta på repris från One Tree Hill avsnitt 3. Jag missade det igår. Det börjar 14.15 så jag ska ta och dra mig bort mot TV soffan nu snart :) Sen är det Gillmore Girls, sen OC. Kanske inte ska titta p åalla dåra men iallafall OTH.

7 april

Godmorgon allihopa !
Trött som vanligt. Hes och ont i halsen, jag som trodde att jag precis hade blivit frosk frn förkylning. Men icke.
Gårdagens städning blev inte så lyckad . Det ligger fortfarande saker på golvet och våran städerska komer om 15 minuter. Idag har vi slöjd på morgonen istället för på eftermiddagen. Kanske går lite bättre att jobba då, efterso vi inte har haft Tuula en hel dag.
Aja, nu äre dags å stänga av datorn och dra ut sladdarna, så att inte städerskan exploderar den (som vanligt) genom att tvätta kontakter och sladdar med vatten.
Hare bra

:O

Lovisa visade mig nån på youtube.com som heter Justin eller nåt. Sjunger grymt bra. En av låtarna är dessutom en av mina favorit låtar, With you - Chris Brown
:)

6 april

Simtävling hela helgen- Har persat på alla grenar :) På 200 rygg presade jag med 7 sekunder ! Nästan nöjd.
Jag sov hos lovisa lördag till söndag. Vi hoppade studsmatta (OFC) och så träffade vi hennes kompisar ett tag, vi gick och köppte godis (a) Sen var vi lite trötta och konstiga så vi gick och la oss ganska snabbt.
Just nu är min mamma på mig om att tdäda, det har hon varit... ett tag. så jag ska ta och röja upp lite i mitt rum. Kanske skriver lite mer sen om jag inte är död efter städningen.

5april

Det är paus i simingen, men insimmet börjar om en kvart. Fast jag ska ju inte simma något nu på eftermiddagen så jag behöver inte direkt skynda mig. Men jag måste gå dit sen för jag ska sova hos lovisa och hon simmar 100 fjäril nu.
Längtar tills efter att hon har simmat, vi ska hoppa studsmatta, hoppas jag :)

På morgonen simmade jag 200 frisim och 200 ryggsim. Jag trodde det var 100rygg jag skulle simma, men det var 100 mete till (aa)
På frisimmet persade jag med 2 sekunder tror jag. Och på ryggsimmet persade jag med 7 sekunder :) Fst det kunde ha gott bättre om jag kickade längre under vattnet efter vändningarna, för det var där jag gled ifrån. Hade jag haft bra vändningar hade jag vunnit mitt heat. Dessutom har jag fårr jättaont i halsen, smittad av jossan kanske ?

Hade tänkt gå om en halvtimme eller något. orkar inte vara där under hela insimmet, hoppas olivia kommer och tittar, annars får jag vara med niko -.- (tränare)

5april

Hinner inte skriva så mycket. Jag har simtävling idag och imorgon. Jag kanske skrver lite i pausen, för jag ska inte simma andra passet.
Jag hann inte skriva igår heller. Först hade jag ju då simning, efter den gick jag mamma och pappa och åt på Clarion Hotel, jag åt hammburgare :)
Men jag hinner inte skriva mer nu, ska möta jossan vid 7eleven om ett tag.
pusshej

4 april

Morrnmorrn,
Gud vad lång tid jag har tagit på mig. Jag brukar vara klar vid 7 men jag är knappt klar än.
Idag ha vi spanska, vi ska titta på Aristogatos, favoritfilm :D Fast ingen kommer förså någonting.. Vi har redan tittat på Askungen och Ariel, som jag inte kommer ihåg vad dom hette på spanska. Sen har vi gympa. Vi kommer förmodlingen göra någon bollek, typ spökboll...

Slutar 14.00 idag tror jag. Sen ska jag på simning, som vanligt. Vi ska köra sprint cirkelträning :) superkul !
Ska gå och packa mina gympa kläder nu.
Pusshej

mätt

oh, potatismos är...mättande. Åt inte så mycket men jag blev ändå väldigt mätt.
Har inte så mycket att berätta nu faktiskt , förutom att det var en väldigt bra skoldag. Först hade vi matteprovet jag berättade om tidigare. Sen hade vi lunch kl. 12.05 extra lång rast till 13.15. Sen tittade vi på tråkig engelska film, Gohst Hunter. Så slutade i kl. 13.45 istället för 14.15 :)
Ska göra lite läxa nu, kanske titta lite på TV, ska se på tv.nu om det är ngt bra.
Pusshej

Simmat

Puh, bara en dag kvar. Sen är det tävling, i Eriksdalsbadet :)
Jag ska simma gren 1, 3, 9 och 15 vilket är 200 Frisim, 200 Ryggsim, 100 Bröstsim och 50 Ryggsim. Fattar inte att jag blev kvalad till bröstsimmet :O

Dagens träning bestod av 28x50 frisim max. och lite insim och ben emellan vissa 50:or.

Middag hemma blir... inte. Ingen orkar laga någon mat så i går ut och äter. På en rastaurang som heter Axela. Jättegod mat. Jag föredrar visserligen utländskt tex. turkiskt elle något. Men även om det bara är "svensk" mat på Axela är det väldigt gott. Så nu ska vi gå. Vi kommer inte vara där så länge eftersom jag hade tänkt öva lite på engelska glosorna. Men vi får se om jag skriver mer sen.
Bye for a wile ;)<3

:)

Kom hem för ungefär 45 minuter sen. Har varit inne lite på pa och ätit lite mellis. Jag har jätteont ei magen, och mår illa. Hoppas det blir bättre snart.
Vi fick värsta äckligan maten i skolan idag. Ris med köttfärssås, inge gott. Det ska vara pasta till, inte riis.
Matteprovet i skolan var faktiskt ganska kul , det var inte riktigt ett prov utan mer än tävling. Flera länder i Euroa deltar i tävlingen. Det kallas Kängurumatte (?) Det är flera kluringar man ska lösa.

En fråga kan se ut såhär :
Ta det största tresiffriga talet som har alla tre siffror olika. Ta sen det minsta tresiffriga talet som har alla tre siffror olika. Hur stor är skillnaden ?
A:100   B:800   C:885   D:899 E:ett annat tal.

Fast det här provet vi gjorde nu var lite svårare. Men jag tycker faktiskt att det är kul med kluringar.
Skriver mer ikväll, ska gå på simningen u.
Pusshej



Skolan

Heeejsaaan ! :D
Jag är i skolan nu. Sitter i datasalen med Rebecka, Calle, Anna, Filippa och Madde. Jag och Becka ska skriva om Thailand. Vi gör ett SO projekt som kallas "Resan" . Vi gör en jordenruntresa, som skulle vara klart till jullovet, men vi har inte ens kommit halvägs. Fast några är redan klara :/
Aja, vi måste börja skriva nu, vi är näästan klara. Sen ska jag börja skriva på Nya Zeeland.
Pusshej

3 april

Hann inte skriva någonting på kvällen igår.
Jag var hemma hos en kompis igår kväll, efter simningen.
Jag hinner faktiskt inte skriva något nu heller, försov mig så jag måste åka till skolan nu snart.
Kanske skriver lite i skolan om jag får tid sen.
Vi har matteprov idag... Jobbigt !

2 april

Kom precis hem från skolan. Det har inte hänt så mycket idag i skolan. Vi spelade stress på rasten oh jag blev knockad på hakan av en basketboll. Har fortfarande ont i huvudet :/

Jag har varit hungrig hela dagen idag, så jag hade tänkt äta regält med mellis innan träningen idag. Vi ska köra mycket fjäril och rygg. Och fjäril med kurrande mage är inte så roligt.

Jag håller fortfarande på med min remixlåt. Det går inte så värst bra. Men det blir bätte och bättre.
Men nu ska jag gå och möta Emmy, hon är nästan vid Skanstull nu så,
pusshej


2 april

Godmorgon !
aknade för ungefär 40 minuter sen. Jag är jättetrött. Kunde inte sova så bra igår, jag tänkte alldeles för mycket på ett och annat. Man kan inte säga att jag har varit på ett sånt bra humör de här 40 minutern jag har varit vaken. Försökte äta gröt imorse, men den svemmade (stavning ?) över i micron så det fick bli en macka med ost på istället.

Jag glömde skriva om 1 april skämten vi gjorde igår i skolan. Det var inget märkvärdigt men det funkade. Vi gjorde det klassiska; ställa om klockan. Först ställde vi om den en halvtimme men Helena märkte det ( helena är våran lärare ). Så det ställdes tillbaka. Sen ställde vi om den igen, och då var Ellinor lite knäpp och frågade Helen vad klockan var på riktigt, eller hon gjorde iallafall nån ting som gjorde att Helena såg det. Men det gjorde inte så mycket, För efter ett tag ställde Burk om klockan 20 minuter. Så istället för att sluta 14. 40 slutade vi 14.20. Haha

Jag glömde också skriva om att vi fick choklad bolar i skolan igår, har ingen ning om varför (?). Men läraren till varje klass fick en stor karton med chokladbollar som dom skulle ge ut till alla i klassen.
Jag har fortfarande ine vant mig vid att jag går i 6D och inte 5D, så jag råkade ta en ifrån deras istället. Men jag tror inte att det gjorde något. Men jag måste verkligen börja leva i verkligen het och inte sitta och drömma om att jag fortfarande går i 5:an.

Nu ska jag gå och sätta på mig ett par strumpor (a)
Pusshej

Äntligen funkar blogg

Hejsan,
blogg.se har inte funkat på ganska länge nu va ? ;) jag har gjort jätte mycket saker sen sist jag skrev, eller iallafall ganska mycket.

Rebecka "sov" hos mig lördag till söndag. Vi dygnade med hjälp av kaffe och cola . haha, vi hade det jätte roligt, saknar den helgen. På måndagen, igår hade jag kör och efter det gick jag hem till Amanda. Vi tittade lite på O.C och så var vi inne på datorn. Vi åt på Burger King, Medborgarplatsen. Dom har börjat göra om där, så man var tvungen atts sitta ute, kallt. Men nu har det jubörjat bli varm igen . Jag har äntligen köpt en ny vår jacka. Jag skrev tidigare att jag ville ha en som ingen annan hade, men så blev det inte riktigt. Jag köpte en kakigrön jacka idrån H&M. Den var iallafall fin:).
Idag efter simninngen gick jossan hem till mig. Vi hade det jätteroligt. Hon har klippt lugg nu, sååååå svundsjuk, det passar henne jättebra !

Jag hade tänkt försöka gå och lägga mig tidigt idag, ska kanske läsa lite i boken GossipGirl. Jag har bara läst några sidor, men änsålänge verklar den vara bra. Jag har lite svårt för att komma igång med böcker. Men efter ett tag (om boken är bra) kan det vara svår att få kontakt med mig (aa)


Skriver mer imorgon
pusshej leverpastej

RSS 2.0