Soulmate Rebecka<3

Asså gud, typ världens bästa kväll idag.
Först satt vi lite vid datan, beroendeee ! Sen spelade vi GuitarHero. Erica vinner över Rebecka, alltid. Förutom när jag körde på svår och hon på lätt. Efter att jag hade vunnit ungefär 10 gånger, blev vi jätte hungriga och gick till mcDonken. Och käkade två ostburgare var, en mellan pommes och en mellan cola var. Gott !
När vi var påväg hem blev Becka sugen på Kaffe, (?) usch. Så vi gick till 7eleven och köpte en varsin Latte.
Vi trodde att det skulle vara mumsfillibabba, men nejnej. Blääääää.
Men vi fortsatte dricka oh gick till Ringen för att sätte oss innomhus, fast alla bänkar var upptagna av gamla tanter. Så vi gick vidare till Eriksdalsbadet, Jag såg hela tiden folk som jag verkligen inte ville träffa,
Men vi satta oss iallafall i trappan på badet och drack våra Lattes. Så kom det några killar som började snacka om vårat kaffe.

Killen; eeeey, gillaru kaffe, hur gammal eruh ?
Rebecka; eeeh, 13 ?
Killen; 13 ?? gillaru kaffe och då är 13 ?
Rebecka; Huh ? mmm..
Killen; Gangstaaaa ,jaooou!

Så började han snacka med sina kompisar om Beckas kaffe.
Så gick dom, och vi var var också tvungna och gå hem. Så började det regna-.-
Vi gick igenom ringen igen, och jag träffade självklart några jag inteee ville träffa. Oh.
Så kom vi hem, och nu sitter vi här vid datan och lyssnar på musik :)
Skriver mer imorgon,
pusshej

Kan inte skriva så mkt

Rebecka kommer snart.
Jag och pappa var ute och letade efter en vår jacka, men vi hittade ingen som var min stil. Vi var i Farsta, Sickla, Hötorget, Red Devil, NK, och massor med ställen, men ingenting.
Däremot hittade vi god mat. Vi åt frukost på Wayne's Coffee,  jag åt Scones och  Chai Latte. Mums.
Och till lunch var vi på Thank God It's Friday, Chicken Fingers med Honey'n Mustard sås till:)
Men nu har Becka kommit, så jag kan inte skriva mer nu.
Hejdå )

Hjälp

Eftersom att jag inte har haft blogg så länge, hur gör man egen design ???? snälla kan nån hjälpa mig ?

29 mars

Godmorgon -.- Jag fattar inte att nu när jag väl har tid at sova på morgonen, gör jag inte det. Jag vaknade för ungefär fem minuter sen, och klockan är nu halv sju. Det är nog för att ( som vanligt ) var jag slutkörd igår efter simningen. Vi simmade 50x100 frisim. Nästan max ! Det var jäte jobbigt, men jag klarade det iallafall.

Let's Dance igår. Har inte kollat på det så mycket, det ä rinte precis mitt favorit program, men mamma och pappa kollade pådet så då  tittade ja lita också. Jag såg de sista danserna, ganska roliga faktiskt. Jag hejade på Tony, för att mamma och pappa gör det X) Dom kommer ifrån nästan samma ställe som han (a)
Men jag tror att TTina vann, hon var också jätteduktig. Dom har verkligen blivit bättre sen första programet.

Rebecka kommer hit nån gång vid 2-3 tiden. Hon har fotboll till ett. Medans ska jag och pappa åka till stan och köpa en vår jacka. Jag har nämligen fortfarande min vinter jacka, och snart kommer det nog börja bli varmt. Jag vill ha en som inte så många andra har. Det är visserligen svårt att hitta men, förhoppningsvis finns det nog någon snygg :)

Jag lyssnar på en jätte bra låt just nu, från playahead.se , på jossans sida. Jag försökte ta den, men det gick inte. Jag ska göra en mix på låtar från iTunes till GarageBand. Och den skulle passa perfekt in där. Jag tror den heter Send Me On My Way. Jag har lite vsår med att passa in låtarna vid rätt tillfälle, och med att ta bort rätt saker på låten. Men det går nog bra snart.

Nu ska datanörda mig lite.
Kanske skriver ett inlägg till sen.
Men sålänge Pusshej

28 mars

Vaknade klockan sex.. Jag kunde ha sovit en halvtimme längre, men jag somnade så tidigt igår, så jag kunde inte sova längre.. Jag ska träna klockan kvart i åtta-.- Det har jag dock gjort hela veckan. Men det här är sista dagen jag har morgon träning på ett tag. Sen har jag träning klockan tre också, och det kommer bli sista träningen på hela lovet. Efter den här dagen har jag simmat 16 timmar sen i tisdags.
Mellan träningerna idag ska jag nog vara med Linn. Tror det iallafall.

På lördag ska Rebecka sova hos mig :) Vi har velat göra någonting i ungefär ett halvår, men det har alltid varit någonting som har krockat. Så det här blir första gåmgen vi ses, utanför skolan.
Längtar dit, jätte mycket.

Åh, jag bli galen. Jag har försökt hitta min mörkgråa baddräkt, men jag hittar den inte.. Superjobbigt. Men jag ska fortsätta leta efter den sen, jag är inte den bästa på att hitta grejor ^^.
Men den liggen nog här någonstans, för jag tror inte jag har glömt den på badet.

Vi får se om jag skriver något inlägg ikväll. Eftersom det är sista träningen så kommer det nog vara väldigt jobbigt. Och då är jag förmodligen helt slutkörd.
Men Hejdå så länge !

Ingen rubrik

Jag har inte bloggat på jättelänge nu..
Nu under lovet har jaghaft fullt upp med att bara simma. Fyra timmar per dag. Så jag har knappt varit hemma. Jag har värlens träningsvärk i benen, ifrån knäböj på landträning. Vi ska förbereda oss för att kunna lyfta tyngder. Jobbigt. Jag har dessutom träningsvärk i ryggen, det har jag verkligen aldrig haft förut.
Menmen, det börjar iallfall gå bättre för mig på simnigen, fast jag orkar däremot inte lika mycket som förut. Fast det kan bero på att jagär jätte förkyld,, sen två månader tillbaka.

Jag har ätit lunch med mamma på Hötorget varje dag också :) Igår åt jag Indiskt, Kicken Tikka Masala. Eller hur det nu stavas ^^.  och idag åt jag pannkakor (a)

aja, nu ska jag gå till Eriksdalsbadet, träningen börjar om en halvtimme.
Pusshej

Hemma ! :)

Kom eprecis hem frå landstället .
Om ett tag ska jag gå och köpa mellis till imorrn för träningen. Morgon träning kl. 7.45-10.00. Sen är det träning på eftermiddagen också, som jag inte riktigt vet vilken tid det är.
Men iallafall, jag har haft det jättebra i helgen, har inte precis gjort så speciellt mycket tittat lite på film, vart med hanna. Ätit påskmiddag :) Men nu ska jag ta och Göra lite läxa om Australien..
Hare  bra !

:)

Wohoo, har fått tag på en dator.
Är på landet, i Kyna. skönt att slippa ha dagarna fullpackade med saker att göra. Min förkylning släpper däremot aldrig.. Jag åker hem på måndag, dags för simträning på tisdag-fredag.  Sen ska jag vara med Rebecka under helgen <3
Men det är iallafall skönt att vara här. Senast jag var i Kyna var .. ganska många veckor sen. Jag har äntligen fått träffa Hanna. Första gången sen jag fick min arm gipsad.

Idag var jag påKupolen, shopping :) Jag köpte ett par jeans  och en T-shirt - Gina Tricot, och ett par ballerina skor med vita prickar - On You. Så bytte jag en tröja som jag fck av mormor i påsk pressent !

Nu ska jag gå och titta på ny köpt film, One Tree Hill.

Pusshej
//Erica

20 mars

Melodifestival i skolan- en besvikelse, förra och förr förra året har det varit ganska bra och roliga bidrag. Det här året ... inte riktigt lika bra. 6C van med låten Visit to Vienna  med Sahara Hotnights.
Ellinor från våran klass uppträde med låten Du finns i mitt hjärta ifrån lilla melodifestivalen 200?

Jag åker till Borlänge ett tag, så jag kommer kanske inte kunna blogga så mycket. Kanske om jaghittar en dator^^
Så nu måste jag åka, tre timmars bilresa väntar, så jag måste hämta några dvd:er som jag kan titta på i bilen.

Pusshej

19 mars

Jossan har pecis varit här. Vi gjorde inte så mycket, vi satt mest på datorn. Haha dator 24/7 (A)   hinner inte skriva så mycket, måste packa min väska tills imorgon, för jag ska till mitt landställe över påsken : ) det var ett tag sen jag var där nu.

Imorgon är det Melodifestival i min skola, Ellinor repressenterar våran klass.
Det är orättvist, jättemånga skolor slutade idag, men vi måste gå imorgon oxå, fast vi ska ju inte göra något jobbigt , så det gör inte så jätte mycket X) Jossan kanske kommer på rasten eller något , för hennes mamma jobbar i närheten av våran skola och hon skulle vara där. Då får hon tillbaka sin mobil som hon glömde här idag.
aja, måste packa nu..
pusshej

skolan

Hejsan !
Jag är i skolan, vi har tyst läsning, men jag fattar ingenting i min bok. Den heter Det fattas en tärning. Och dessutom ät jag jätte hungrig och väntar på att det ska bli lunch, fast det är 40 minuter kvar :O Fast i och för sig, så blir det inte så god mat, nån sorts fisk, men nu ska jag ha musik, så hejdå ! : )

.

GODMORGON !

Gick upp för lite mer än en halvtimme sen. Jag har hunnit med ganska mycket på så kort tid, iallafall mer än jag brukar. Jag har duschat: ) Men jag vill att mitt hår ska tårka, så har jag ätit frukost, som inte var god. Jag hatar att äta tidigt på mornarna, men om jag inte gör det blir jag så trött heladagen...
Så har jag packat min väska, har fått en ny väska, jättefin ! : ) Hihi, så har jag vart inne på datorn ett tag (A). Det är mycket mr än vad jag brukar göra.

Åh, vad jag längtar tills jag kommer hem, vi har inga läxor den här veckan !, så innan simningen kan jag vara inne på datorn ett tag, eller så går jag till ringen och kollar lite. Och efter simningen kan jag lägga mig och titta på en film : )
sköönt


Hallou ;)

vill att klockan ska bli 20:00 !

kom hem från träningen för ett tag sen. Det var inte så jätte jobbigt. Vi simmade ungefär halva det passet som jag hade gjort + 10x100 ben med platta. Men vi han inte md så mycket mer. På slutet körde vi evighets lagkapp, 50:or frisim. Det var ganska kul, och mitt lag vann. Ofcourse! Sen hade vi inte precis någon lång landträning, 5 minuter :D 5 min roddan utan vila. Lite jobbigt var det faktiskt, i magen.

Men nu vill jag att klockan ska bli 8, ska titta på Gossip Girl. Jag har inte följt det sen det började, utan jag har bara sett några avsnitt, men det värkar bra !

Men nu ska jag gå och titta lite på en film som jag hyrde när jag var sjuk förra veckan, "Råttatoullie" haha. Jag såg den i USA i somras, men har inte sett den sen dess. haha, den är faktiskt bra : )

kanske skriver lite mer ikväll, men om inte, godnatt : )
//Ericus

här är en bild på Gossip Girl
image10

Gaaah, !

Ska till tandläkarn snart, villinte...
kommer nog få tandställning till höst, j
ag har världens fulaste tänder, snea därfram,
wish me good luck !

äricka är på bra humör.

Hejsaaan ! :D
vaknade imorse, trodde jag skulle vara väldigt trött, en eftersom det var ett väldigt jobbigt simpass igår, blev jag trött och somnade tidigt ^^jag jag har sovit heeela natten! Det händer inte så ofta faktiskt. Men iallafall, Ska till tandläkaren idag :S på tandreglering eller vad de nu heter. när dom tar kort i munnen med en stor äcklig svart syrkant som  man får ha i munnen. Men ja slipper aillafall kören, i skolan:)
aja, ska göra mig lite mer iordning nu, Dagens outfit:
Blåjeans,
Svart tröja med snöre runt midja
Blå "Nacka Musikklassen" Tjocktröja
Hår: utsläppt

Bästa och sämta dan på länge

Dagen i skolan började segt. vi har Tuula på måndagar, hon e finsk och suger på engelska, ( vi har henne i engelska på måndagar ) så det var grymt tråkigt. ända tills det knackade på dörren, alla typ skrek STIIICK ! men så kom våran förra lärare in. Elina började gråta. på ett bra sätt. hon är typ världens bästa männika. det låter konstigt att sakna sin gamla lärare så det gör ont. men maria är verkligen bäääst! vi hade henne i 4:an 5:an och en liten bit av 6:an. men sen fick hon jobb som lärare på svenska skolan i Los Angeles, så hon flyttade dit. så nu skulle hon fixa sitt visum eller nåt, så hon komm och hälsade på :) jag har faktiskt saknat hennes lektioner. men vi pratade iaf me henne jätte mycket så vi missade en engelska lektion och matten:) men så hade vi en kort lektion med henne. så hade vi slöjd, har gjort klart mihn spegel nu , nästan (A)

Det var ett jätte jobbigt pass idag, dog nästan(A) men det känndes skönt efter. jag vira och gustaf va så duktiga, så vi fick en kaka av niko (tränare) som ann hade bakat. men jag orkade knappt ta mig hem, och snö-regn slask vädret gör inget bättre... aja, ska göra lite läxa nu.

pusshej
/swimmer

Trött-.-

Hejsan!
Åh, jag är jättetrött. vaknade kl. 06:10 för att duscha. Hela huset var iskallt (öppna fönster under natten) så jag ville verkligen inte gå upp ur sängen. Men snart ska jag åka till skolan, usch hatar att åka både t-bana och buss. Skolan liggen i Nacka ... menmen. Idag har jag engelska förhör. vi har haft 40 glosor:O jobbigt, men det går nog bra,, hoppas jag ^^men nu ska jag gå snart, dagens outfit är ganska ledig, svarta jeans, blå T-skirt med luva och en åre tröja.( förlåt för fula bilder, det ser ut som att jag kmr somna vilken sekund som helst.  men det är dock kläderna som ska synas )

16 mars

Idag va jag m jossan,
först va vi hemma hos mig lite grann, va inne på datan och sådära. sen gjorde vi ett pass till simträningen imorrn, fast jag ska nog göra om det lite (A) Sen gick vi till ringen och kollade lite, vi ville köpa solglasögen, men hittade inte som vi ville ha. däremot hittade vi ett par rosa pilotbrillor på H&M:s barnavdelning ;) dom va snygga :D
Sen kollade vi på hårfärg, för vi vill klippa lugg och färga håret mörkbrunt, men varken min eller jossans mamma lät oss färga... :( så vi gick vidare och tittade lite på skor och smycken, jag köpte två par örhängen på Glitter.
Efter en gansk alång dag på ringen gick vi till intersport och tittade på tränings kläder till landtränig. sen till 7eleven och köpte brownies ;)
Dagenslutade med middag hemma hos mig, och sen fruktsallad :)

Rebecka

image1
Jag älskar rebecka mest, och jag kommer aldrig lämna dig. bästavänner genom livet <3

Godmorgon ! :)

gäääsp, har nästan inte sovit ngt inatt.
Fyllde år igår, så först var jag med min halvsyster som kom till Stockholm över helgen :) sen kom min gudmor och hennes man åke som oxå har två gudbarn som heter Felicia och Julia (tvillingar), Julia kom med hem till mig. Hon är världens sötaste, två år bara och sjunger för full hals var hon än går. men iaf, av "Gullmor" Anna fick jag en resa till London med henne i fyra dagar, i början av sommar lovet. Längtar dit !!!
Sen efter lite fika åkte jag och jossan till Nacka, för simtävling. Det var första tävlingen för mig sen jag tog av mitt gips :)
Det gick faktiskt ganska bra. Jag simmade dock bara en kort sträcka i lagkapp, 50 frisim.
Efter tävlingen åkte jag mamma och pappa hem för att titta på mfestivalen.

Men iaf, ska nog inte göra så jätte mkt idag,
Så här ser dagens planer ut ;
  • Gå på friskis o svettis m mamma (a)
  • vara med jossan
  • Göra ett pass inför morgondagens simträning
  • Plugga
  • Dator/TV
Hare bra, pusshej leverpastej ;)

hhejsan ;]

har precis börjat på en blogg. vet inte riktigt hur allt hära fungerar så jag ska försöka ta reda på det...

RSS 2.0