PAUS

JAG SKA TA EN PAUS I BLOGGEN. JAG HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA NU SÅ JAG KOMMER INTE HA TID MED ATT BLOGGA. JAG KANSKE SKRIVER NÅGON GÅNG IBLAND BARA, VI FÅR SE

26 MAJ, temadag

Idag hade vi tema dag i skolan. I min grupp var det 6:or och3:or.
Jag var mest med Jenny. ag kommer lägga in lite bilder ikväll och skriva mer.
 men nu måste jag göra mej iordning för simningen.


Natt hos Jossan

Jag, Elina och Tove sov över hos Jossan lö-sö. Det var verkligen jätteroligt.
Vi sov inte direkt så mycket så jag är väldigt trött. så jag hade tänkt skriva lte mer imorgon.
puss

23 MAJ

Idag var det fotbollsturnering igen. Vi förlorade .. Fast jag spelade inte.
Jag , tove, elina och jossan spelade tecken. Jag och jossan fick aldrig par. Det blev väldigt fint väder idag. Och jag som hade svarta strumpbyxor dog nästan av värme. Idag var första gngen på väldigt länge jag kom ihåg gympakläder. Och idag var den dagen man inte precis behövde kläderna. Vi orienterade ocg jag och elina gick runt till alla kontroller. Det gick bra. Men det var inte så roligt.
Bilderna som mamma och pappa tog ifrån igår blev inte så bra, så jag tänker inte lägga ut dom. Men dom filmade och jag har tittat på samma klipp om och om igen. Det var en tjej i nian som sjöng Gabriellas sång (ifrån Så som i himmlen). Hon var verkligen jätte duktig.
Nu snar jag jag åka till landet. Jag hoppas att det är lika bra väder där som det är här nu. Så nu måste jag rusa :D ! puss <3

Vårkonsert

Nu har vi haft våran vårkonsert. Sista konserten för det här året.
Det gick jätte bra. Jag tror att jag har lite bilder som M&P tog , men jag lägger in dom imrgon tror jag. Om jag har tid. Jag åker till landet imorgon, sen ska jag till Jossan. Jag kommer nog inte kunna skriva någon förän på söndag eller lördag kväll. Men vi får se. Tills vidare, pusss

22 MAJ

Jag kom hem ifrån skolan för ett tag sen. Jag har duschat och gjort mig iordning inför vårkonserten.
Jag har en vit klänning med rosa, mörkrosa och vita blommor. En svart kofta och ljusrosa leggings.
Snart kommer nog pappa hem, så att jag kan äta middag.
Idag har vi mest repat. Både själva och med nior+femor. Det har gått ganska å bra. Jag hoppas verkligen att konserten blir bra. Vi har haft svenska också. I boken Zoom. Det gick ganska bra, och snabbt. Det var ett kapitell om skriftens historia eller något. Till lunch fick vi en jätte äcklig soppa.
Såhär kommer ja se ut på konserten.
image94image96image95
den första bilden är lite suddig, jag vet


Simningen

Jag kom just hem ifrån simningen. Jag simmade ju med B-gruppen idag. Det gick jättebra.
Vi körde sprint. Mycket tio meters. På slutet körde vi en 50:a max. Jag persade :O ! Till insim körde vi 1000 meter ben. Det var ganska så jobbigt. Imorgon har vi Vårkonsert. Jag tycker att det ska bli ganska kul. Sista konserten på hela 6:an. Så därför blir det ingen träning för mej då. Inte på fredag heller. Då ska jag till mitt landställe. Där ska jag klippa mej. (helt sjukt, vi åker till Borlänge bara för att jag ska klipa mej ) sen på lördagen åker vi hem igen. Och då ska jag , Elina, Tove och Emilia sova över hos Jossan som fyller år. Det ska bli kul. Vi gjorde samma sak förra året oxå. Det var verkligen lycket. Längtar tills dess.
Nu ska jag ta och göra mej iordning, eller om ett tag iallafall .Sen ska jag titta på Grey's anatomy.
hare bra

21 MAJ

För ungefär en kvart-en halvtimme sen kom jag hem. Vi fick sluta tidigare dag. För vi hade fotbollsmatcher i skolan. Så när dom var slut fick vi sluta. Våran klass vann båda matcherna.
Klockan halv fem har jag utväcklingstal. längtar tills det är slut. Eftersom jag inte simmade i måndags, imorgon kan jag inte. då har jag konsert, så då kan jag inte heller simma. Och inte på fredag heller så får jag simma med b-gruppen idag. tack .. Nu sitter jag och försöker läsa mig låten Miste Cool :P haha, det är bara gaaanska så vsårt.

20 MAJ

Dagen började med en kvarts sovmorgon. Jag skulle till ringens vårdcentral och kolla om jag har astma.
Jag tror att det gick ganska bra. Men jag kommer fortsätta göra lite prover själv.
Efter det skutsade pappa mej till skolan. hihi, jag kom precis lagom till rasten. Då spelade jag, Tove, Elina och Emilia tecken. Varken jag eller Emilia var särsilt bra . Som vanligt hann vi inte spela klart. Sen hade vi utväcklingstals förberedelser eller vad man nu skulle kalla det. Jag och Klara gjorde tillsammans. När vi var klara med det skulle jag skriva ut alla mina SO arbeten. Men det visade sig att alla fanns inte på datorn i skolan, så jag hoppar verkligen att jag har dom här hemma.
Lite senare på dagen skulle vi göra engelska sketcher, vi fick välja en engelska eller svensk reklam som har gått eller går på tv. och så skulle vi spela upp den, på engelska. Jag , Klara , Tove och Elina gjorde reklam för Siba. We have got everything !. Sen skulle vi få göra ett litet prov liknande sak i  musik. Efter det slutade vi, en halvtimme tidigare än vad vi borde :). Efter skolan gick jag till simningen. Det var ett kul pass idag tyckte jag. Fast ganska jobbigt. Vi körde sammanlagt 6 50:or max. och på den sista, där jag hade tänkt köra absoluuuuut snabbast fick jag ju självklart kramp i vaden. Och jag kunde verkligen inte sima så snabbt som jag ville. Det har faktiskt fortfarande inte gått över helt.
Nu ska jag ta och göra mig iordning. Kanske läsa lite för en gångs skull. Imorgon får jag 45 minuters sovmorgon.
GODNAAAAATT

Efter kören

Kom nästan alldeles nyss hem. Efter kören var jag med Amanda och Ylva i Björns trädgård och pratade lite.
Trevligt värre. Sen så var det meningen att alla vi tre skulle gå hem till mej och göra läxor. Men det blev inte riktigt av.
Så jag gick heelt själv hem i regnet ! :] höhö ..
Jag hra nu precis ätit middag, lite rester sen igår. Det var någon korv och ris sak. eller något sånt :) . Ganska gott.
Nu ska jag göra lite läxa. herrååååå

19 MAJ

Idag hade vi rep på morgonen. Som vanligt inte speciellt kul. Fast det gick ändå ganska snabbt.
Sen hade vi engelska. Vi fick tillbaka våra prov som vi gjorde för någon vecka sen. Det gick ganska så bra för mej. Fast våran lärare som vi ha på mmåndagar rättar jättekonstigt så jag vet inte riktigt om jag fick rätt resultat. Hon skrev lix att jag hade gjort fe på ordet popular ? SÅ RÄTT ! Aja, ialla fall. På rasten spelade vi stress, som vanligt ;) hihi.
Till lunch fick vi mos och (gummi)korv. Den smakar verkligen som gummi. Efter lunchen hade vi slöjd. Eftersom vibara hade två lektioner kvar innan lovet och jag är klar med det jag har hållt på med förut så krafsade jag bara ihop något. Hehe, en liten mosaik liknande spegel, med kakelfog. Det var faktiskt ganska roligt. Det här var nog första lektionen på länge jag har konsentrerat mej påriktigt. Utan att hålla på med en massa annat.
På den andra engelska lektionen fick vi göra lite vad vi ville. Så jag, Tove, Elina och Linnea spelade tecken. Jag och elina var i samma lag. Men vi hann inte spela klart så det vi fick nästan samma poäng.
Nu sittar jag och väntar på att Amanda (som säkert är jättebrun efter en vecka i Grekland) ska sluta. Hon ska komma hit innan kören. Som vanligt ;). Kanske är med henne efter, vi får se.

jag älskar godis !

Simtävlingen gik ganska så bra idag, persade ed 4 sekundr ! Så jag är ganska så väldigt nöjd.
Nu på kvällen har jag städat det sista inför städerskan som kommer imorgon...  Och så har jag ätit ganska så väääldigt mycket godis nu efter simningen. Men snart ska jag äta och jag har inte längre någon aptit. men ialla fall. Jag har hittat två skitdyra men jäääätte söta klänningar på http://betseyjohnson.com/ . Dom är verkligen jättefina tycker jag, men som jag sa så kostar dom inte lite pengar.
image92 image93
jag vill ha !







 

18 MAJ

Simtävling idag igen, 200 ryggsim. Inte precis min favorit gren. Menmen.
Jag och Lovisa har tittat lite på film och ofc datanördat oss.
Snart ska vi gå och äta. Sen går vi nog till badet. skriver om simtävlingen ikväll.

Simtävling & Lovisa

Simtävlingen gick ganska bra. Jag simmade 100 bröstsim, jag fick nästan två sekunder över pers, men det var lång bana. Så det gick väll ganska bra ändå. Nu är jag med Lovisa, vi har datat lite (aa) och flummat. Och så har vi ätit, på en grekisk restaurang. Nu är jag mätt ! ;) .
Jag tycker att det är lite osocialt att sitta och skriva när man är med kompisar så jag kan inte skriva så myckt mer . Men hon ska iaf sova här. Så gonaaaatt :)

17 MAJ

Jag vaknade för ungefär 40 minuter sen. Jag har ätit frukost och nördat mej lite. Just nu är det ingen hemma. Mamma och pappa är funktionärer på simtävlingen. Jag saka gå ner dit till 15.00. Efter tävlingen kommer Lovisa sova över hos mej <3 längtar dit, ingen av oss ska simma på morgonen imorgon så vi behöver som tur var inte gå upp klockan sju eller något. Nu ska jag ta och kanske sätta på mej lite kläder, och komma igång så jag inte kommer halvsovandes till badet om fyra timmar :)

Talang

Jag har precis tittat på Talang08 . Jag hejar absolut på Zara, som gick vidare. Hon är väl bara 10 år ?
Bästa rösten ever.

Lista, jag är smartis !

[x] Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
[x] Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
[x] Du har gått in i en glasdörr.
[  ] Du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
[x] Du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
Summa: 4


[x] Du har sprungit/cyklat in i ett träd/buske
[  ] Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
[x] Du testade precis om du klarade det.
[x] Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
[x] Ditt hår är/ har varit blont.
[x] Folk har kallat dig långsam. 
Summa: 5


[  ] Du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
[x] Du har nån gång somnat på en lektion.
[x] Du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
[ ] Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
[x] Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
Summa: 3


[ ] Du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
[x] Du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
[x] Du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
[x] Du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.
Summa: 3


[x] Du råkar göra sönder väldigt många saker.
[x] Du har trillat av stolen då den stått helt still.
[x] Du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.
Summa: 3


Totalt: 18
18 eller mindre betyder att du inte är dum.
som jag sa, jag är smartis !

Tjolahoppsan...

...på ersan. Idag hade vi gympa, som vanligt glömde jag kläder, men jag fick låna tover mjukisbyxor. Första gången på länge jag har ngt att gympa i..  Det var inte så mycket mer som hände i skolan. Simträningen var ganska rolig idag, vi körde det ganska lätt. Eftersom det är tävling imorgon och på söndag. Jag får sovmorgon, båda dagarna. Jag ska bara simma på eftermiddagarna .
Nu ska jag städa, det har jag skutit upp ett tag nu, så det börjar bli dags,
-/Erica

16 MAJ

Wohoo, sista skoldagen !sen är det äntligen helg. Simtävling, Neptuniaden i helgen. Jag simmar bara två grenar, 100 bröst och 200 rygg. Idag slutar jag 14.10 tror jag. Vi har förmodligen repetioner.
Nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi slutar skolan. Jag längtar, och det är exakt tre veckor kvar tills jag och Anna åker till London, det längtar jag ännu mer till.

Hemma hos Linn

Nu är jag hemma hos Linn, jag skulle ha gått hem till Jossan. Med det blev inte av..
Så nu är jag här. Efter simningen fick vi tårta av Olivia. Hon fyller år imorgon men hon komme inte då. Den var mumsmums, prinsesstårta! Nu ska jag och Linn ha det lite roligt. Så herrå
-/Erica

Jag är i skolan

Nu är jag i skolan, det är meningen att vi ska skriva ett manus, men jag är klar med det så jag gör SO. Jag renskriver USA, som jag visserligen inte är helt klar med än. Lite senare idag har vi repetioner till vårkonserten nästa vecka. Det var ingen som visste att vi hade rep, så vi slutar klockan tre, och det har jag inte tid med. Simningen börjar halv fyra. Aja, nu ska jag fortsätta göra SO, herrå

15 MAJ

Skolan idag, somvanligt. simning sen. Olivia fyller år imorgon så hon kommer att bjuda på tårta efter träningen :O!
Sen kanske jag ska ut och äta med mamma och två stycken andra, för pappa ska på styrelsemöte, och jag hatar att vara själv hemma en hel kväll och somna utan att någon är hemma, eller så kommer jag vara med någon kompis jag är helldre det.

Nu har jag inte så mycket att skriva så jag kör på en Dagens.

Dagens humör: Flummig och skit trött
Dagens klädsel: Jeans-BikBok Rutig tröja-FredPerry Blå tjocktjöja-NackaMusikklasser
Dagens Yes: Olivia fyller snart år !
Dagens No: Sämsta vädret
Dagens Mums: ööh, mellis?
Dagens Blä: Skolmat
Dagens Kram: everybody
Dagens Beroende: Tove och Elina
Dagens Favvoord: Dissy, egg och brödrost
Dagens jobbigaste: Matte antar jag, kanske
Dagens Asgarv: Hela tiden
Dagens Sång: Take a bow :]
Dagens borde: Äta frukost.

skoldagen...

... rullade på som vanlig. På morgonen på bussen var jag verkligen jätte trött och jätte flummig.
Skolan var ganska så tråkig, vi skulle skriva ett "manus" till våra utväcklingssamtal, vi ska hålla i dom själva. Så har vi haft matte, och jag hade lite SO, jag är nästan klar med USA.
Nu ska jag göra engelska läxa, den är tills imorgon, så jag har lite å göra nu.
PUSSHEJ

14 MAJ

Jag verkligen hatar när väckarklockan ringer, och man vill bara ligga kvar i sängen.
På kvällarna är det alltid jättevarmt i mitt rum, så jag får ha öppet fönster. Sen på morgonen blir det iskallt. Då har jag ännu en anledning till att ligga kvar i sängen.

Idag är jag tyvär inte ledig längre efter klassresan. Men det kommer bli roligt att träffa alla andra igen.
Jag har inte tänk på att det inte är mer än tre veckor kvar tills skolan slutar. Sen ska jag till London med älskade gudmor Anna. Jag hoppas verkligen på att det blir bra väder, HELA sommaren.

Nu ska jag göra iordning mej. Sen åker jag till skolan. På eftermiddagen ska jag ha simträning, sen förmodligen städa.
image88
hade bara lust att lägga ut enbild.  höhö :]

simningen

Jag gick hem ifrån simningen ida. Jag mådde verkligen inte bra. Feber tror jag. Men jag ska gå till skolan imorgon i alla fall. Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och titta på en film, och sen läsa de sista sidorna ur min bok, Gossip Girl. Sen ska jag sussa :) go'natt

Nacka musikklasser

Jag har hittat några videor på youtube.com ifrån när vi har sjungit med skolan.
Den här är ifrån 5:an. Vårkonserten. Det ser ut som om vi ska somna. Tydligen hade vi det inte roligt. Vi börjar med Green Sleevs. Sen the shadow of your smile. Sen drunkin sailor (eller något, vet varken om stavningen eller namnet är rätt). Den är den som jag tycker är bäst.


Här är Lucia/julkonsert i Berwarldhallen ifrån 5:an. När Rigmor Gustafsson var gästartist.
Första är Let it snow, den är jätte rolig tycker jag !:D






Här är höstkonsert. Första låten är Hotaru Koi, det är en japansk barn visa tror jag.
Nästa Oh, wont you sit down ? Där sjunger Elina H , Bea och två ifrån 6C solo.
Sen är det fyrorna.






ELINA

image78
Vad händer mellan oss ?

13 MAJ

Vaknade för lite mindre än en timme sedan. Jag hade tänkt skriva om Gotland.
Idag ska jag nog göra läxor, kanske äta lunch med pappa

Fredag
Samlades klockan. 08:30 på Centralen. Så tog vi bussen till Nynäshamn och sedan båten till Gotland !. På båten satt jag brevid tove ocg framför elina. Fast vi satt inte på platserna hela tiden. Jag och Tove åt hamburgare till lunch och sen gick vi och spelade kort med några andra.
När vi var framme på gotland fick vi låna cyklar som vi skulle åka med till vandrarhemmet. Det var lite mer än tre km dit. Stugorna som vi bodde i var jättefina. Ganska lyxigt för att vara ett vandrarhem tycker jag. När vi hade "bosatt" oss i stugorna gick jag Elina och Tove och badade. Det var iskallt i början. Men det blev ganska okej efter ett tag. Det var lång grunt så det var nog därför det var ganska varmt. Ute på bryggan var det däremot iskallt.
Lite senare på kvällen var det Gotska lekar. Även om jag var i det laget som vann en ända gång av 1000000000 så var det roligt. Grillade korv på kvällen. Solnedgången är verkligen fin där.





Lördag

Efter en natt av fyra timmars sömn vaknade vi kvart i åtta på morgonen. Vi åt frukost och gjorde oss iordning för att åka in till Visby Domkyrka. Vi skulle ha en lite konsert. Den var dödstråkig. Efter den fick vi tre eller ryra timmar på oss att äta och gå runt i Visby.
Jag rebecka, tove, elina, ellinore och jossan ( som fyllde år) gick till Mcdonalds och åt. Medans alla andra åt mackor. Vi sjöng för Jossan så hon fick en gratis glass. Senletade jag och Rebecka efter en toa, oh efter hundra åår hittade vi en. Och då visade det sej att den var ca 200 meter ifrån där vi började. När klassen skulle träffas trodde alla att vi äntligen skulle få åka hem. Ialla fall jag var väldigt trött, så hade jag skavsår. Men du kom det ett litet orange tåg. Som vi skulle åka. Det var ganska tråkigt,förutom att jag elina och tove sjöng (eller skrek) på våran favorit låt , Mr Cool. Sen cylade vi hem och badade igen. Iskallt igen. efter middagen fick vi tårta eftersom jossan fyllde år. Sen spelade några fotboll, jag och Elina K lekte James Bond, vi gjorde till och med en dans. Vi grillade korv på stranden. Jag elina, tove, anna och rebecka gick ut på stenarna. Fast det var inte stenar hela vägen så man var tvungen att gå på botten som var full med sjögräs och tång. Oh självklart ramlade jag ner i ett hål och mina byxor blev inte lite blöta. Så vi ville bada så vi gick och satte på oss badkläder, och så som vi ville så badade vi i solnedgång. På kvällen gick vi in i skogen . Och skrämde några som kom senare.
På naten var vi uppe och vi bestämde att vi skulle gå upp på moronen och titta på soluppgången. Så kl halv fyra på morgonen gick vi ner till stranden. Men soluppgången var ju självklart på fel sida om ön !. Så vi gick in igen . Rebecka, anna jag elina och tove somnade i våra sängar.





Söndag

På morgonen skule vi packa :( det gick ganska snabbt, fast det var tråkigt. Ingen ville ju åka hem. Alla (tror jag) önskade att vi kunde stanna där längre. Jag och elina köpte glass och sen skulle vi ta kort på hela klassen i våra orangea 6D tröjor.
Gps time ! Halva söndagen tillbringade vi med att gå runt i Visby med en gps och leta efter en massasaker. det var ganska roligt. Men vårat lag kom trea av fyra :] höhö. Sen gick alla till en glass bar som hade 130 olika glass smaker. Sveriges största glassbar. Jag älskar glass ! Sen var vi tvugna att gå till båten.
Jag och Tove hyrde en dvd på båten. The heartbreaker kid. Denär jättedålig , köp den aldrig.
Jag var jättetrött, det var nog många andra oxå.


12 MAJ

Idag har jag varit med Tove och simmat. Jag hinner inte skriva ngt nu. Jag har hållt på att skriva om gotland, mn när jag sparade det sparades bara halva, så jag ska fortsätta skriva imorgon. harebra

Gotland

Nu har jag kommit hem ifrån klassresan på Gotlan. Det har verkligen varit bäst. Jag ska skriva om allt imrogon. Jag har sovit runt tre-fyra timmar på två nätter så jag är ganska trött. PUSS tills dess

Ny video

Jag har hittat en till video med Nick Pitera. Den är bättre än den jag la ut förut.


Idag ska jag åka till gotland, det kommer bli absolut bäst, hoppas jag.
-/Erica

8 MAJ

Skoldagen rullad epå som vanligt, med vikarie i musik. 6C är på klassresa, så våran musiklärare var där. Vikarien var helt knäpp. Hon var i stort sätt den ända som sjöng.
Jag fick ett par örhängen av Tove idag. Dom är verkligen jättefina. Det är en av mina favoritblommor. Jag har ingen aning om vad dom heter, men dom ser ut som Prästkragar, fast mindre. Och ibland kan dom vara lite rosa på undersidan. Jag älskar verkligen dom.
Simningen var jobbig, men rolig. Det gick faktiskt, förengångs skull väldigt bra. Men nu ska jag och pappa instalera Microsoft Office:Mac på min dator, jag har inte det och det stör mig när jag ska göra skolarbeten, för det som finns på datorn äe inte precis det bästa. Sen ska jag packa. Eftersom klassen ska till Gotland imorgon. Jag ska bo i samma stuga som Tove, Elina K, Anna, Lollo och Rebecka. Det kommer bli bäst, typ klassens bästa människor !
Har bra så länge, och jo juste, jag kanske inte skriver något imorgon, för jag ska till T-Centralen ganska tidigt men vi får se. Sen så kommer jag juu inte skriva något i helgen. Men på söndag kommer jag hem och då kommer jag defenitift (stavning?) skriva :)
-/Erica

Örhängerna jag fick av Tove !

Video

Godmorgon, idag ska jag ta nnågot prov på om jag har någon sjukdom, vilket jag inte tror att jag har. Men vi ska göra det för säkerhets skull. I skolan tror jag ite att det kommer hända något speciellt. Efter simningen ska jag packa. Klassn ska till gotland på fredag-söndag. Så har vi ledigt måndag, tisdag:).
Jag såg en video på eliciamede.blogg.se, där hon hade en video. Man måste kolla på hela, eller i alla fall halva, haha. Det börjar bli bra vid1:01

Han kan sjunga duett med sig själv :O

7/5

Idag var vi i en Morké. Inte så jätteroligt. Tjejerna fik ha en kappa på sig, ed en luva som gjorde att man såg ut som en alv. Fast min var snyggast, för dn hade spetsigast luva.
Vi fick fisk i skolan, den ser hemsk ut. Men den var faktiskt helt ok.
Det var jätteroligt på svenskan idag. Vi håller på med en bok som heter Zoom, den är sämst. Och två eller tre personer får ha ett kapitel som man sk ge ut läxa i och ha en lektion. Anna , Lollo och Rebecka hade den här veckan. Man skulle göra sketscher (stavning?) i små grupper. Och alla grupper fick ett varsitt tema. Men grupp, jag, elina, tove och klara fick rapp. Fast våran var sämst för vi visste inte vad vi skulle göra om. Men några andra i klassen fick temat sagoprinsessor. Dom var jätteroliga. Och jag har varit lite extra flummig hela dafen, så jag tyckte att den var lite extra rolig.

Jag brkar bara vara flummig efter simningen, oftast. Men som ja sa så har jag varit det HELA dagen, så jag var det redan när jag kom dit. Jag mötte Lovisa, Jossan och Anna påägen dit. Vi gick till Hemköp och köpte bröd.
Jag Lovisa och Jossan badade innan. Superkul. haha. Vi hoppade och sjönd under vattnet XD Det var jättekul .
Träningen var inte så jobbig. Sprint. Efter var det landträning, vi körde bol eller hur det stavas, bål? alltså mage och rygg.
Efter simningen visste jag och pappa inte vad vi skulle äta. Så vi gick till mcdonk... Jag borde inte tycka om det :/
Nu sitter jag här och äter Ben&Jerrys. Cookie Dough. Jag älskar !

Ursäkta

Jag håller på att försöka göra en ny design, så det kommer att se lite konstigt ut ett tag.
Men det kommer bli bättre och finare snart hoppas jag <3

Var med jossan

Jossan har recis gått hem . Hon var hä feter simningen . Träningen var jättejobig . Bara 200ar medley och 400 medley.
Jag och Jossan gick efteråt till ringe oh åt sushi. Sen gick vi hem och nödade oss (dator). Sen fick jossan för sig att hon ville h lösnaglar. Så vi gick till Åhléns och köpte sånna. Så nu sitter jag här, med faktiskt väldigt snygga lösnaglar och kan nästan inte skriva. Dom är lite för långa, men jag sk fila ner dom snart.
Idag i skolan läste vi om muslimer. För vi ska till en moske imorgon.  Då får jag sovmorgon, jag ska vaa där vid 9.00

6/5

Gomorrn !

Idag är jag inte lika trött som igår. Det är jag verkligen inte. Idag ska jag försöka göra USA kladden, i skolan alltså.
Efter skolan blir det simning. Det var ett tag sen nu. Eftersom vi hade ett litet lov förra veckan.

Dagens outfit är:
Gul T-Shirt med tryck - Gina Tricot
Vita Shorts - H&M
Grön tröja med detaljer - Forever21/USA
Skor med blommor - Från mamma
image52

måndag kväll

Kören är slut nu och jag har ätit middag. Pasta med nån kyckling och sås. Det var jättegott.
Det är rea på videobutiken på Götgatan så jag och mamma hapte tre filmer och en One tree hill box. Som jag visserligen har sett, men den är väldigt bra tycker jag. Filmerna var Nina Frisk , Ciao Bella och Kärlek på menyn. Kärlek på menyn är jättebra !

Nu lyssnar jag på musik och nördar mej framför datan. Jag måste säga att även om Britnet Spears kanske inte är världens bästa person idag så har hon gjort bra musik. Jag har blivit beroende av gamla låtar. Stronger, Lucky och Baby one more time. Även Pice of me tycker jag är bra.

Idag har det inte hänt så mycket speciellt. Förutom att jag fick en maskros upptryckt iansiktet av Isak, jag fick in den dumma blomman i munnen också XO äckligt.
Men nu tjatar mamma på att jag ska gör läxa, så det är bäst att jag gör det. Annars ryker datorn för en vecka -.-



5/5

Gooooodmoorgooon !

Okej, nu äre så här va, att jag är skittrött ! Och jag vill bara gå och lägga mej. Men det får jag inte göra så jag får försöka vara pigg. Vilket är väldigt svårt just nu.
Idag är det nog ingenting speciellt som händer. Skola, kör kanske räffa Amanda eller Ylva. Jag får se.

läggdags

Nu är klockan 22.48, och jag borde faktiskt ha gått och lagt mig för ett tag sen. Jag måste börja få ordning på mina sov vanor, usch nu lät jag som en fyrtioåring. aja, nu går jag och lägger mig.
GODNATT

4/5 - förlåt för 0,0 uppdatering

Eftersom jag har varit på mitt landställe med linn där vi inte har haft ngt internett på datorn så har jag inte kunnat blogga.  Så jag tar och skriver allt i ett och samma inlägg :)

Onsdag-  Jag, Linn, mamma och pappa kom till Kyna ungefär 20.45. Då gick jag och Linn diräkt ner till majbrasan, som brukar börja vi 21.00. Men brandkåren hade sagt att det var alldeles för torrt för att tändas. Lite besvikna blev vi, så vi gick ner till badplatsen. Vi var där ganska länge. Det var väldigt lite vatten där, så vi gick ut på stenarna som vanligt vis brukar vara täckta av vatten.
På vägen hem var vi väldigt trötta i benen, i alla fall jag. Då var klockan närmare 22.00. När vi km hem tog vi det lite lungt och åt mackor. Sen vid 23.00 gick vi och la oss och tittade på film.

Torsdag- 
Vi vaknade nån gång vid 08-09.00. Till frukosten åt i toast. Sen gjorde vi oss iordnning för en dag på äventyrsbadet Aqua Nova. Dom öppnade kl 10.00 så vi åkte dit vid 11.00. Det första vi gjorde var att åka i forsen, typ väldens roligaste ? Vi hade det helt klart bäst. Till lunch åt vi hamburgare och pommes. Efter lunch började två killar följa efter oss . Dom såg ut att vara runt åtta, men dom var tydligen lika gamla som jag. Och en av dom bodde faktiskt i Stockholm. Klockan 18.00 åkte vi hem, vi hade då varit på badet i 6,5 timmar. Vadå russin ? :D När vi kom hem kom Hanna över till oss. Först lekte vi kurragömma och burken, i ca 10 minuter. Men sen blev det tråkigt. Så vi gick över till Hanna och hoppade studsmatta. När klockan blev 20.00 gick Hanna in och jag och Linn gick till brasan, ifall att dom hade tänt den, eftersom dt hade regnat så var det ju inte för orrt längre. Men den stod kvar. Så vi gick till badplatsen idag igen. Det hade blivit mycket mera vatten sen igår.  Där var det två världens sötaste hästar i en hage som vi klappade lite :) Sen gick vi ut på stenarna idag igen och nästan vastnade i lera.

Fredag- 
Dagen började med att titta på film, Om en pojke hette den. Den var inte så bra. Jag hatar han som är med i den, som jag inte kan koma på vad han heter. Sen åkte vi till Kupolen (typ som globen) och tittade lite i affärer. Vi köppte en födelsedags pressent till Olivia, som jag inte tänker säga vad det var, ifall at hon skulle läsa det här. Men vi var väldigt trötta så vi åkte hem igen och tittade på flm, Syskonen någontings olycksaliga liv.  Hanna kom över och tittade p åden med oss. På kvällen gick vi ut i våran lilla skog och tog massor med bilder, dom blev jättefina.

Lördag-  Idagvar vi på Aqua Nova igen, det var askul den här gången med. Men vi var bara där i 5 timmar idag. Forsen var myket starkare än i torsdags och roligare. Både mina och Linns knän är sönderskrapade efter att ha åkt i rutchkanorna så mycket. Det finns en röd-gul, stor där man kan åka hur många som helst, och man kan åka på badringar. Den är roligaste. Så finns det en grön som är jätte brant och smal, den tar ca 4 sek att åka ner för. Så finns det en blå. På vissa ställen är det kålsvart och på vissa ställen är det ljusslingor innuti. Den är också jätterolig, ialla fall när jag och Linn åker den. Man får igentligen bara åka en och en men vi åkte tillsammans. Haha, vi hade det bäst idag med. När vi kom hem till Kyna var min syster Maria där. Vi tittade lite på tv och sen tittade vi på Good luck Chuck. Den var ganska dålig. Den ända som var bra var Jesica (stavning?) Alba, som är så himla söt.
Till middag åt vi egen pizza:)

Idag, söndag-
Bilresan hem tog ungefär tre timmar. Jag tittade på film som vanligt, Stand by me. Och Linn sov.
Så nu sitter jag vi datorn och nördar mig. Jag har ätit lunch/middag. Vet inte riktigt vilken måltid det var. Men det var gott i alla fall. Nu ska jag ta och skriva ett brev till en kompis i USA, som jag borde ha gjort för länge sen.

Här kommer det lite bilder från helgen.


  1. Jag vid badplatsen
  2. Linn vid badplatsen
  3. Linn
  4. Jag klappar häst ! :D
  5. Linn på studsmatta
  6. Hanna på studsmatta
  7. Innuti en vatten rutchbana på Aqua Nova

//Erica

RSS 2.0